Videosi.fi

Ei arvioita

Haaveiletko viestiväsi vaikuttavalla videosisällöllä tai laadukkaalla podcastilla? Ideoita ja raakamateriaalia riittää, mutta editointi tuntuu kuitenkin työläältä. Enää sinun ei tarvitse tuskailla editoinnin kanssa, sillä editointipalvelujeni avulla saat käyttöösi parempia videoita ja podcasteja vaivattomasti. Sisältöideoidesi ja keräämäsi materiaalin pohjalta editoin sinulle käyttövalmiin, saumattomasti etenevän videon tai podcastin. Ulkoistamalla editointityön minulle otat laadukkaat videot ja podcastit välineiksi viestintääsi helposti. Säästät arvokasta aikaasi ja voit käyttää editoinnissa säästämäsi tunnit tärkeämpiin asioihin. Voit jatkossa keskittyä työpäiviesi aikana ydinosaamiseesi ja antaa sisältöjen viimeistelyn minun tehtäväkseni.

Referenssit

Palveluvalikoima

MINIVIDEOT

Minivideot sopivat sinulle, joka haluat hyödyntää videoita erityisesti sosiaalisen median kanavissa, kuten esimerkiksi Instagramissa tai Tiktokissa. Ne sopivat myös Youtubeen. Näille alustoille tyypillisin videon kesto on 15-60 sekuntia. Minivideo sopii kevyen sisällön tekemiseen. Niiden avulla voi myös ohjata ihmisiä katsomaan esimerkiksi pidempää Youtube-videota tekemällä niistä lyhyempiä teaser-videoita sosiaaliseen mediaan.

alk.
147,00 € (+ alv 24%)
PIDEMMÄT VIDEOT

Pidemmät videot sopivat sinulle, joka haluat käyttää videoita monella eri tavalla esimerkiksi netissä, koulutuksissa tai messuilla. Videon avulla voit mm. kertoa itsestäsi, yrityksestäsi ja tuotteistasi. Video sopii hyvin myös esimerkiksi käyttöohjeeksi tai tuote-esittelyksi.

alk.
387,00 € (+ alv 24%)
PODCAST-EDITOINTI

Riittääkö sinulla ajatuksia omaan podcastiin, mutta editointi tuntuu vaikealta? Olet saattanut kokeilla podcastin tekemistä kokonaan itse, mutta toisinaan lopputuloksessa räjähtää korville ja välillä puhe on niin hiljaisella, että äänenvoimakkuutta joutuu itse säätämään jatkuvasti. Aika kuluu säätämiseen ja vaikeiden termien opetteluun. Lopulta olet aivan solmussa editoimisen kanssa. Tämä palvelu sopii sinulle, joka haluat viestiä ihmisille äänen avulla.

alk.
147,00 € (+ alv 24%)