ArcticMediaHouse Oy

Uusimaa, Keski-Suomi, Pohjois-Suomi
Ei arvioita

ArcticMediaHouse is a worldwide video production company. Our focus is finding ways to capture unforgettable moments with an innovative and fresh take. We can shoot your Music Video, Commercial, Sport Event, Music Festival, Documentary or anything that fits your needs. Our goal is to combine creativity with media skills to produce the best video that will blow your mind! WE ARE HERE FOR YOU!

Referenssit

Palveluvalikoima

MAINOS, TELEVISIO JA ELOKUVA TUOTANTO

Toteutamme myös kaupallisen täyden palvelun tuotannot, kuten televisio- ja mainos-spotit. Elokuvien eri osa-alueita voidaan toteuttaa tai jopa kokonaisen elokuvan tuotannon.

alk.
0,00 € (+ alv 24%)
TAPAHTUMATALTIOINTI & LIVESTREAM

Tapahtuman loputtua kävijät haluavat muistella ja fiilistellä mahtavaa tapahtumaa, mikä sen parempi vaihtoehto kuin video. Videolla pystyt tuomaan esille tapahtuman tärkeimpiä elementtejä esiin. Myös livestreamus on tärkeää osa nykypäivää, kutsutut ja kutsumattomat jotka eivät pääse syystä tai toisesta paikalle, voivat seurata tapahtumaa kännykästä reissussa tai kotisohvalla. Pakettiin kuuluu aina ohjaaja, kuvaaja, sekä livestream mobiilistudio.

alk.
1 000,00 € (+ alv 24%)
3D MALLINTAMINEN

Mallinamme myös logoja, tuotteita ja rakennuksia. Lennämme dronella alueenne yli ja mallinamme tulevan näkymän suoraan dronen tuottamaan videokuvaan. Tapamme on erittäin kustannustehokas ja näyttävä, sillä usein mallinnetaan koko ympäristö, jolloin ihmiset ja elävät elementit eivät istu kuvaan yhtä tehokkaasti ja näyttävästi kuin oikeassa videokuvassa. Myös yksittäiset tuotteet ovat mahdollista mallintaa ja samaan tarkkaa detailia tuotteen pinnoista, ominaisuuksista ja jopa demonstroimaan.

alk.
0,00 € (+ alv 24%)
LOGOT

Suunnittelemme logot avaimetkäteen periaattella. Hinta on tapauskohtainen

alk.
0,00 € (+ alv 24%)