Juuso Kenttälä

Kouvola, Kotka, Hamina, Lappeenranta, Imatra, Mikkeli, Lahti
Ei arvioita

Etsitkö tekijää yrityksesi mainosvideolle, tapahtuman taltionnille tai vaikka somekuville? Toteutan yritysvideot, somevideot, musiikkivideot, mainosvideot, tapahtumien taltioinnit jne. Kaikki videot räätälöidään tarpeidesi mukaan! Kotipaikkakuntani on Kouvola, mutta toimin koko Suomen alueella. www.juusokenttala.com

Referenssit

Palveluvalikoima

SOMEVIDEOT

Lyhyt mainosvideo yrityksestäsi/tuotteesta/tapahtumasta sosiaalisen median alustoille. Videon pituus vaihtelee tavallisesti 10-60 sekunnin välillä. Videon tekoon kuuluu videokuvaus, videoeditointi, äänituotanto ja tarvittaessa suunnittelupalaveri, jossa käydään yhdessä läpi videon teon vaiheet ja tavoitteet! Ota siis yhteyttä ja kysy hintaa!

alk.
490,00 € (+ alv 24%)
MUSIIKKIVIDEO

Etsitkö tekijää pienemmän budjetin musiikkivideotuotantoon, laadusta tinkimättä? Olet oikeassa paikassa! Kaikki lähtee ideasta, video voi olla tyylikästä kuvaa esityksestä tai juonen sisältävä tarinallinen kokonaisuus - tai niiden yhdistelmä. Videon pituus on useimmiten 2-4 minuuttia. Pienet musavideokuvaukset ovat usein yksipäiväiset ja tiukasti aikataulutetut, suunnittelun tärkeyttä en siis voi painostaa liikaa! Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopiva paketti!

alk.
900,00 € (+ alv 24%)
HÄÄVIDEOINTI

Elokuvamainen häävideo on moderni tapa taltioida koko hääpäivä lyhyeen koosteeseen, josta tunnelma välittyy vielä vuosienkin päästä! Video tuodaan eloon päivän aikana taltioidulla äänimaailmalla sekä taustamusiikilla! Hinta sisältää suunnittelupalaverin, 6 tuntia kuvausaikaa ja videoeditoinnin. Ylimeneviltä tunneilta laskutan 100€/h. Mikäli jokin ei miellytä valmiissa videossa ensimmäisellä toimituskerralla, hääparilla on mahdollisuus toivoa muutoksia videoon kerran veloituksetta.

alk.
1 000,00 € (+ alv 24%)