MakiFilms

Seinäjoki, Tampere, Helsinki, Oulu, Jyväskylä, Turku, Vaasa
Ei arvioita

Hei. Oletko ikinä kuullut MakiFilms:stä? MakiFilms on kotimainen videotuotantoyhtiö, joka keskityy luovaan ja visuaalisesti näyttävään videotuotantoon. Meidän mielestä markkinointi on yhtä tärkeää pienille kuin isoillekkin yrityksille ja me uskomme, että hyvä video maksaa aina itsensä takaisin. Näyttävyys ja tarinan voima ovat avain onnistuneeseen video markkinointiin. Me luomme fiilistä asiakkaille sinun tuotteistasi/palveluistasi ja tarjoamme sinulle visionääristä lopputulosta. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin suunnitellaan ihan killeri video! Vili Petäjämäki 0409331278 [email protected]

Referenssit

Palveluvalikoima

MAINOS- JA TUOTEVIDEOT

Mainos- ja tuotevideot ovat oiva ratkaisu silloin, kun yrityksesi tuotetta tai palvelua halutaan mainostaa laadukkaalla videotuotannolla. Tämän tyyppisten videoiden kesto on yleensä 15s-3min.

alk.
500,00 € (+ alv 24%)
HÄÄKUVAUS

Häät ovat yksi elämän tärkeimpiä kohokohtia ja pidämme huolta, että tallennamme jokaisen tärkeän hetken, jotta häävideostasi tulisi näyttävä ja ainutlaatuinen. Häävideot suunnitellaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan toiveita kuunnellen.

alk.
1 200,00 € (+ alv 24%)